O podjetju


Pri svojem delu smo se redno srečavali s pomanjkanjem vedenja o raznih sistemih za gradnjo, montažo, zaščito, pritrjevanjem raznih materialov itd.. Zato smo se odločili, da odpremo Hišo novih tehnologij, v kateri predstavljamo nove sisteme za izdelavo lesenih konstrukcij, fasad, teras, pritrdilne tehnike, zaščite lesa…
V hiši so dobrodošli vsi, ki jih zanima ta zvrst, kakor tudi vsi ki znajo ali imajo izkušnje z določenimi tehnikami in so pripravljeni svoje izkušnje in vedenja tudi prenesti nam in obiskovalcem naše spletne strani ali pa se naučiti kaj iz našega že zgoraj opisanega programa.
Hiša je namenjena neposredni podpori vsem proizvajalcem in izvajalcem lesene gradnje. Poleg že omenjenih sistemov nudimo pomoč pri razumevanju programa Auto CAD , ker smo ugotovili, da primanjkuje te zvrsti podpore. Prepričani smo, da je dobro in pravilno načrtovanje osnova za kvalitetno izdelavo in neposredno zagotavlja kvalitetnejši izdelek in tudi boljši zaslužek, ker se nepredvidene situacije rešujejo že v samem programu. Zato pa je potrebno utrjevati znanje.
V hiši učimo obrtnike in izvajalce izdelati ponudbe, specifikacije, izbiro materialov in še in še. Poglavitno je vedeti, da mora biti ponudba izdelana najbolj izčrpno in pregledno tako, da imata tako naročnik kot izvajalec čisto in jasno sliko, kaj bo za omenjeni znesek napisan na ponudbi dobil ali kaj mu bo ostalo za opravljena dela.
Prepričani smo, da je tak sistem nuja, če hočemo imeti na eni strani zadovoljnega naročnika in seveda posledično tudi izvajalca. Če so cene blaga in storitev postavljene v normativih je dobro tako za naročnika kot izvajalca, ker se bo izvajalec trudil delo, za katero bo pošteno plačan izpeljati do konca v redu, vse v skladu stroke.
Hiša je vsako sredo odprta od 14 do 17 ure za svetovanje vsem, ki imajo kakršen koli problem okoli načrtovanja, izbire materialov, gradnje , pritrjevanja, zaščite in čiščenja lesa…

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.