FITNES ZA OTROKE


FITNES ZA OTROKE

Naprave za fitnes v naravi za otroke pod blagovno znamko " ŽVERCA" je nastal na pobudo staršev, razvila in izdelala ga je ekipa Hiše novih tehnologij iz Žirovnice. PodjetjE SERVIS MR, d.o.o., iz Jesenice , in ima v lasti Hišo novih tehnologij z sedežem v Žirovnici, izdeluje naprave za fitnes v naravi za odrasle je na predstavitvah naprav za odrasle naletel na željo staršev, da se izdelajo podobne naprave za fitnes na prostem tudi za otroke. Prisluhnili smo staršem in v letu 2015 razvili 8 naprav za fitnes v naravi za otroke.
Poimenovali smo jih pod blagovno znamko " ŽVERCA " in želimo doseči, da bi nam otrok rekel; " mami pojdiva se igrat na ŽVERCE . "
V kompletu je osem naprav, ki so:
- hoja po zraku
- tek na smučeh
- potisk
- poteg
- potisk nog
- steper
- srf
- konj
Vse naprave so izdelane iz visoko kvalitetnega nerjavečega materiala, tako da ne rjavijo in so odporne na vse vremenske razmere.
Ker stojijo na posebnih podstavkih, jih ni potrebno vkopavati v zemljo in so zato prijazni do okolja.
Podstavki so prevlečeni z 3 cm tartanom, zato okoli naprav ni blata in so dostopne v vsakem vremenu.
Tek na smučeh
" ŽVERCA "
Visoko kvalitetni materiali
Veselje in smeh
Gibčnost in zdravje svež zrak
Stran od računalnika

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.